Sælg din skrotbil

Overvejer du at sælge din skrotbil til skrotning?

sælg din skrotbilBiler varer ikke for evigt og hvis din skrotbil har udviklet et omkostning fuld mekaniske fejl og ikke længere er trafiksikker, bør du måske beslutte dig for at sælge din brugte bil til skrot eller som reservedel. Såfremt du beslutter dig for dette, vil du selvfølgelig gerne sikre dig at får du den bedste pris for den.

Hvordan skrotter jeg min skrotbil til den bedste pris?

Hos Skrotpræmie sparer vi dig din tid og besværet med vores online tilbuds tjeneste så du ikke behøves at ringe rundt for at få tilbud for din skrotbil. Vi giver dig straks den højeste skrotpræmie i dit område for din bil. Det er nemt og hurtigt. Det eneste du skal gøre, er at indtaste din skrot bil informationer i vores online formular.
Indtast dine bil oplysninger med det samme og få øjeblikkelig et tilbud med det samme!

Vælg skrotbil afhentning eller levering

Vi fortæller ikke kun hvad din brugte bil er værd, men vi vejleder dig også i hvilken lokale autoophugger du kan afleverer din skrot bil eller hvis det er nemmere for dig at få den afhentet på et tidspunkt der passer dig bedst.
Læs mere om aflevering af bil eller afhentning af bil.

Bliver min skrotbil genanvendt når jeg skrotter den?

Når du vælger at sælge din skrotbil til skrotpræmie, kan du være rolig, da din brugte bil bliver genanvendt med høj standard hos en godkendt autoophuggere. Læs mere omkring autoophugning.

Officielle papir arbejde

Vi tager hånd om de officielle papir arbejde til skrotning af din skrotbil. Når vi har modtaget din bil, afmelder vi nummerpladerne på bilen og du får udbetalt skrotpræmie for dit køretøj således at den ikke mere kører på vejende. Læs mere omkring de officielle papir.

Mange tilfredse kunder

Gennem de seneste mange år, har vi hjulpet rigtig mange skrotbil ejere, ligesom dig, til at undgå balladen med at skrotte bilen ved at de i stedet har valgt at sælge bilen til skrotpræmie. Vores bil vurdering medarbejder, hjælper dig igennem hele processen med spørgsmål om ophugning din skrotbil. Hvad enten det er bil vurdering eller at få aftalt en afhentning eller at få din brugte bil afleveret hos den lokale skrotpræmie autoophuggere.

Hr. Hoffmann skrottede hans gamle VW Golf fra 1992 til Skrotpræmie og udtalte følgende:

I starten var jeg lidt bekymret for ophugning af min VW Golf, da jeg aldrig havde prøvet det før. Men jeg havde virkelig en behagelig oplevelse med at skrotte den hos skrotpræmie. De behandlede hele processen nemt og professionelt. Meget flinke og hjælpsomme medarbejder jeg havde fat i. Et stort tak til jer alle.

Se andre kundeanmeldelser fra vores tilfredse kunder.


Få et tilbud på din bil:

Call Now ButtonRING 42 41 24 25