Sælg din brugte bil

Er det tid til at sælge din brugte bil?

Sælg Din BilHvis du har behov for at sælge din brugte skrotbil, sikrer vi at du altid vil får den bedste pris for din brugte bil. Du behøves ikke at køre rundt til forskellige bilforhandlere mere og forsøge at sælge din bil eller at bytte den til en anden, eller at sætte den privat til salg i håbet om at få den solgt til en seriøs køber.

Gratis tilbud så du kan sælge din brugte bil

Skrotpræmies online bil tilbud formular er gratis. Det er så nemt og hurtigt at finde ud af hvor meget din bil er værd hos Skrotpræmie. Du får kun et uforpligtende tilbud til at sælge din bil.
Alt hvad du skal gøre, er at indtaste dine bil informationer, som vi bruger til at værdisætte din bil ud fra mærke og model samt bilens placering: Vi leverer altid den bedste pris i netop dit lokale område.

Hos Skrotpræmie er processen meget nem og hurtigt:

1) Indtast dine bil oplysninger i vores online formular
2) Få et tilbud på din brugte bil
3) Sælg din bil enten ved at få den afhentet eller at leverer den
4) Kontant udbetaling af skrotpræmie for din skrotbil

Vi udbetaler altid de bedste priser for brugte bil

Vi holder altid hvad vi lover i forhold til prisen, så du kan være rolig når du skal sælge din bil til Skrotpræmie. Det eneste vi ønsker af dig er at du besvarer nogle ærlige spørgsmål omkring tilstanden af din bil.

Hvad foretrækker du, at afleverer bilen selv eller at få den afhentet?

Når du har fået et tilbud og ved hvad du kan sælge din bil for, kan du vælge at afleverer bilen på din lokale Skrotpræmie autoophugger, eller såfremt du fortrækker det, kan vi også afhente din bil fra dit hjem eller din arbejdsplads, alt efter hvad der passer dig bedst.

Læs mere om aflevering af bil eller afhentning af bil.

Vi hjælper med de officielle papir arbejde

Når beslutningen er taget til at sælge din brugte bil, vil Skrotpræmie hjælpe dig med at få alle de officielle papir arbejdet korrekt udfyldt, således at du fritages for enhver ansvar for den brugte bil efter salget. Det er vigtigt at gøre alting efter bogen når du sælger din bil, således at du undgår unødvendige overraskelser. Læs mere omkring de officielle papir.

Mange tilfredse kunder

Har du spørgsmål til salget omkring og den højeste pris for din brugte bil, om afhentning, omkring udbetaling, eller om de officielle papir, så står vores bilvurderings rådgivere altid klar til at hjælpe dig med at få besvaret dine spørgsmål angående din brugte bil.

Tilslut dig vore mange tilfredse kunder som Trine Ravn, der valgte at sælge sin Ford Mondeo:

Afhentning af min brugte bil med defekt motor foregik samme dag. Det er ærlig talt fremragende og absolut effektivt. Pegende fik jeg udbetalt ved afhentning og en okay fair skrotpræmie vil jeg sige.

Se andre kundeanmeldelser fra vores tilfredse kunder.


Få et tilbud på din bil:

Call Now ButtonRING 42 41 24 25