Brugt bil og skrotbil afhentning

Når du sælger din skrotbil eller brugt bil, afhenter vi den fra alle steder i Danmark! Dette er ikke kun ideelt hvis du ikke har tid til at aflevere den, men det er et god mulighed, hvis din gamle bil ikke virker eller hvis du ikke har nummerplade eller forsikring på den.

Praktisk bil afhentning

Få din bil afhentet fra dit hjem, arbejde eller hvor det passer dig bedst! Når du har accepteret et tilbud på din bil, vil din lokale Skrotpræmie afdeling kontakte dig for at aftale et passende tidspunkt for afhentning af din bil og besvare eventuelle spørgsmål du måtte have.

Vi vil ordne alt papirarbejde og betaling dig samme dag som vi kommer for afhentning af din bil. Det kunne ikke være hurtigere og nemmere!

Brugt og skrotbil indsamling

Processen er hurtigt og nemt, når du først har indtastet dine bil oplysninger til højre og efterfølgende er blevet tilfreds med dit tilbud. Du vælger ganske simpelt herefter at få bilen afhentet. Vi kan arrangere en tid der passer til dig og vi vil ordne alle de nødvendige papirarbejde for at gøre det lettere for dig.

Nu ved du hvordan du får din bil afhentet. Læs mere omkring vores andre service:


Få et tilbud på din bil:

Call Now ButtonRING 42 41 24 25