Få et hurtigt bil tilbud

Få et tilbud for at sælge din bil

Med Skrotpræmie kan du straks få et tilbud for at sælge din bil med det samme. Alt hvad du behøver, er at indtaste dine bil oplysninger samt postnummer for at se den bedste tilbuds pris for netop din bil.

Lad os komme i gang med det samme

Angiv registrerings nummer samt bilens placering for at få et hurtigt bil tilbud. Udfyld vores online tilbuds formular til højre nu.Få et tilbud for at sælge din bil

Sådan sælger du din bil til Skrotpræmie

Brug vores gratis og uforpligtende online formular til højre. Få derefter et uforpligtende online tilbud så du kan sælge din bil. Du har enten muligheden for at afleverer din bil til din lokale autoophuggere afdeling eller få den afhentet fra et ønsket placering. Det kan være dit hjem, arbejdsplads eller noget helt andet. Vi afhenter naturligvis altid din bil på et tidspunktet der passer til dig.

Skrotpræmie gør det muligt for dig, at sælge din bil uden at have noget besvær med at forsøge at sælge den i privat handel eller til andre autoforhandler. Du spilder ikke din penge og tid. Undgå unødvendig stress, der kan være i forbindelse med salg af bil og overlad processen til os.


Få et tilbud på din bil:

Call Now ButtonRING 42 41 24 25