Ansvarlig autoophugning

Ligesom vi giver bil ejere mulighed for en hurtig og effektiv måde i at sælge deres brugte biler, har Skrotpræmie specialiseret sig i levering af godkendt skrotbil genanvendelses service over hele Danmark.

Miljøordning for Biler - Skrotpræmie På Skrotbil

Der er love der sørger for at mindske den påvirkning skrotbiler kan have på vores miljø.

  • Til at begynde med, bør enhver virksomhed der håndterer bilskrot have en godkendt tilladelse. De genbrugscentre Skrotpræmie samarbejder med, er alle registreret autoophugger der har licens til at fortage autoophugning.
  • Enhver skrotbil skal gennemgå en af-monterings proces, hvor alle de giftige materialer bliver fjernet.
  • Derfor bliver så meget som muligt genbrugt af bilen, for at komme tæt på genanvendelses målet på en skrotbil.

Skrotbil autoophugning med den højeste standard

Hver skrotbil der er solgt i sammenarbejde med Skrotpræmie bliver genanvendt så meget som det er muligt efter de gældende bestemmelser. Autoophuggerne som er Skrotpræmies samarbejdspartner, gør hvert år deres yderste for at leve optil de regulativer der bliver indført på området omkring skrotning af bilskrot.

Miljøordning for Biler

Miljøordning for Biler har til opgave at motivere bilejere til at afleverer færdig udtjente køretøjer til så de kan blive skrottet rigtig og forsvarlig inden for de gældende miljø regler.
Denne ordning blev indført, da der desværre var rigtig mange køretøjer der blev efterladt de forkerte steder.

Ved at indtaste dine bil oplysninger, får du et gratis tilbud som viser dig hvor meget du kan få for at sende din gamle bil til autoophugning i dit lokalområde. Og hvis den er for godt til at blive genbrugt, fortæller vi dig gerne hvor meget du kan få udbetalt ved i stedet at sælge den som en brugt bil.

Nu ved du, hvordan du kan få fortaget et ansvarligt autoophugning af din bil. Læs mere omkring vores andre service:


Få et tilbud på din bil:

Call Now ButtonRING 42 41 24 25