Vi køber skrotbil og brugte biler – Skrotpræmie Veksø

Er du i gang med at sælge din skrotbil eller brugt bil? Skrotpræmie gør det nemt at sælge din bil ved at finde dig de bedste priser der er til rådighed på markedet for netop din bil. Vi dækker Veksø og de omkringliggende områder. Aflevere din bil på vores Veksø afdeling og medbring dit registreringsattest.
Hvis din bil ikke er trafiksikker, kan du få den afhentet når der passer dig. Vi køber skrotbil og brugte biler, uanset hvor du befinder dig i Veksø.

Når du beslutter dig for at sælge din bil, uanset om det er for at købe en ny bil eller tjene lidt penge, så er det altid en god mulighed for at få et godt tilbud fra Skrotpræmie. Indtast bare dine oplysninger og du vil straks få et bil bud på hvor meget du kan få for din bil. Hvis du vælger at levere din bil til din lokalafdeling, sender vi gerne adresse samt åbningstider.

Skrotpræmie sørger for alt der er taget hånd om alt papirarbejde. Hvis din bil ikke længere er trafiksikker kan du slappe af, da vores Veksø afdeling sender din bil ud til et autoriseret skrotbil autoophugger. Din bil bliver altid genanvendt ansvarligt.

Læs hvad vores kunde Torben synes om Skrotpræmie:
” Hjælpsomme personale og hurtig service. Afhentningen var meget effektiv.”

 Vi afhenter biler i Veksø og de omkringliggende områder
Afhentning af skrotbil og brugt bilFå et hurtigt tilbud og vælg et afhentnings tidspunkt der passer dig bedst

 

Aflevering af skrotbil og brugt bil Aflevere din bil hos Skrotpræmie – Veksø
Ingen aftale nødvendigt når du fået et hurtigt tilbud fra os. Du skal blot bringe bilens registreringsattestAfdeling Veksø
Åbningstider og kort
Mandag – Fredag: 09:00 – 20:00
Lørdag – Søndag: 10:00 – 19:00
(Anden afdeling)

Har du brug for kørevejledning eller et større kort? Få et hurtigt tilbud

Få et tilbud på din bil:

Call Now ButtonRING 42 41 24 25