Se hvor meget din bil er værd – Skrotpræmie Vejby

Har du en gammel brugt bil eller skrotbil du ønsker at sælge? Skrotpræmie finder de bedste pris for din bil i Vejby område. Enten kan du aflevere din bil på vores Vejby afdeling i vores åbningstid ellers kan vi afhente din bil på et tidspunkt der passer dig bedst. Husk at udleverer registreringsattest . Vi dækker områder i Vejby og de omkringliggende områder.

Se hvad din bil er værd ved bare at indtaste din bils registreringsnummer og dit postnummer. Du vil herefter straks modtage et tilbud på hvor meget du kan sælge din bil for i Vejby. Vi sender en kørevejledning sammen med åbningstiderne på den lokal Vejby afdeling.

Vi har ordnet alle de juridiske papirer for dig og har taget hånd alt i forbindelse med at du sælger din bil med Skrotpræmie. Og hvis din bil ikke er trafiksikker kan vores Vejby afhente din bil og leverer den til en godkendt genanvendelse centre. Du kan være sikker på, at autoophugning af din bil vil blive genanvendt ansvarligt.

 Vi afhenter biler i Vejby og de omkringliggende områder
Afhentning af skrotbil og brugt bilFå et hurtigt tilbud og vælg et afhentnings tidspunkt der passer dig bedst

 

Aflevering af skrotbil og brugt bil Aflevere din bil hos Skrotpræmie – Vejby
Ingen aftale nødvendigt når du fået et hurtigt tilbud fra os. Du skal blot bringe bilens registreringsattestAfdeling Vejby
Åbningstider og kort
Mandag – Fredag: 09:00 – 20:00
Lørdag – Søndag: 10:00 – 19:00
(Anden afdeling)

Har du brug for kørevejledning eller et større kort? Få et hurtigt tilbud

Få et tilbud på din bil:

Call Now ButtonRING 42 41 24 25