Sælge din skrotbil eller brugt bil – Skrotpræmie Vanløse

Ønsker du at sælge din brugte bil eller skrotbil i Vanløse området? Skrotpræmie sparer dig tid ved at finde de bedste skrotpris tilbud for din bil i og omkring Vanløse. Vi køber din bil uanset om du er i Vanløse eller andre steder omkring området, da vi er landsdækkende.
Vælg enten mellem aflevering af bilen på vores Vanløse afdeling eller vi kan få arrangeret en afhentning af din skrotbil på et tidspunkt der passer til dig.

Når tiden kommer til at sælge din gamle bil, gør Skrotpræmie det nemt for dig. Indtast dine bil oplysninger for at få et gratis tilbud. Vores bil vurderinger er nogle af landets bedste.

Der er intet besvær når du sælger din bil til Skrotpræmie. Alle de vigtige papirer der er i forbindelse med skrotbiler, er ordnet for dig. Hvis din bil ikke mere kan blive lavet, afhenter vores Vanløse afdeling gerne din skrotbil og sender den ud til autoophugning på et genanvendelse centre. Du kan være sikker og tryg på at din gamle bil bliver genanvendt med en høj standard.

Læs hvad vores kunde Gitte skrev til os:
“Jeg har brugt jer før og alting er stadig meget simpelt og glædeligt nemt.”

 Vi afhenter biler i Vanløse og de omkringliggende områder
Afhentning af skrotbil og brugt bilFå et hurtigt tilbud og vælg et afhentnings tidspunkt der passer dig bedst

 

Aflevering af skrotbil og brugt bil Aflevere din bil hos Skrotpræmie – Vanløse
Ingen aftale nødvendigt når du fået et hurtigt tilbud fra os. Du skal blot bringe bilens registreringsattestAfdeling Vanløse
Åbningstider og kort
Mandag – Fredag: 09:00 – 20:00
Lørdag – Søndag: 10:00 – 19:00
(Anden afdeling)

Har du brug for kørevejledning eller et større kort? Få et hurtigt tilbud

Få et tilbud på din bil:

Call Now ButtonRING 42 41 24 25