Brugt og skrotbil Køb – Skrotpræmie Vallensbæk

Sælge din skrotbil eller brugt bil i området Vallensbæk? Skrotpræmie gør det nemt at sparer tiden ved at finde dig de bedste skrotpriser på din bil i Vallensbæk og de omkringliggende områder i Vallensbæk Strand.

Sælg din bil uanset om du er i Vallensbæk eller andre steder. Du kan enten aflevere din bil på din lokale Vallensbæk  afdeling uden behov for at lave en forudgående aftale. Du skal blot medbringe dit registreringsattest. Så garanterer vi en god pris for din gamle bil. Vi afhenter skrotbiler på et tidspunkt der passer dig bedst. Vores tilbud gælder i flere dage, så der er ingen grund til at bekymre sig om prisen er faldet i mellemtiden.

Skrotpræmie gør det nemt for dig at sælge din skrotbil eller brugt bil. Du skal blot indtaste din bil oplysninger for at få et gratis tilbud. Såfremt du beslutter dig for at sælge din bil, sender vi dig et vores åbningstider samt en kørevejledning på hvor du kan levere din skrotbil det til din lokale afdeling i Vallensbæk.

Alle de officielle papirarbejde i forbindelse med skrotning har vi på forhold ordnet for dig og derfor behøves du ikke at bekymre dig når du sælger din bil til Skrotpræmie. I Vallensbæk Strand samarbejder vi med lokale skrotbil genanvendelse centre. Så hvis din bils levetid er færdig og den ikke kan repareres, du kan være sikker på at din bil bliver ansvarligt genanvendt med de højeste standarder indenfor autoophugning.

Vores kunde Hans Peter fra Vallensbæk Strand sagde følgende omkring det at sælge til Skrotpræmie:
“Udfyldte tilbuds formularen, fik et godt tilbud på min brugte 4×4 bil, dagen efter var bilen afhentet og jeg fik pegende samme dag. Hurtigt, let og ligetil.”

 Vi afhenter biler i Vallensbæk og de omkringliggende områder
Afhentning af skrotbil og brugt bilFå et hurtigt tilbud og vælg et afhentnings tidspunkt der passer dig bedst

 

Aflevering af skrotbil og brugt bil Aflevere din bil hos Skrotpræmie – Vallensbæk
Ingen aftale nødvendigt når du fået et hurtigt tilbud fra os. Du skal blot bringe bilens registreringsattestAfdeling Vallensbæk Strand
Åbningstider og kort
Mandag – Fredag: 09:00 – 20:00
Lørdag – Søndag: 10:00 – 19:00
(Anden afdeling)

Har du brug for kørevejledning eller et større kort? Få et hurtigt tilbud

Få et tilbud på din bil:

Call Now ButtonRING 42 41 24 25