Skrotbil og brugtbil Købes – Skrotpræmie København

Hvis du ønsker at sælge din bil i København, kan Skrotpræmie hjælpe dig! Vi køber skrotbiler og brugte biler. Vi kan med det samme oplyse dig omkring  hvor meget din bil er værd. Det eneste du skal gøre er at indtaste dit postnummer i København samt oplysninger på den bil du ønsker at sælge og du vil herefter indenfor 24 timer modtage et uforpligtende skrotpræmie bud på din bil.

Vi kan afhenter din skrotbil på din hjem adresse i hele København eller på din arbejdsplads. Du bestemmer afhentnings sted og tidspunkt i København. Hvis du beslutter dig for at din bil skrot skal afhentes i København, kontakter vi dig og arrangere et afhentnings tidspunkt der passer til dig. Du er også velkommen til at levere din bil til os i København, såfremt du hellere foretrækker dette. Vi sender dig vores åbningstider og rutevejledning for København. Det eneste du behøver er at medbringe registreringsattest på din skrotbil, således at du kan få udbetalt skrotpræmie for din skrotbil. Vi udbetaler naturligvis den skrotpræmie du har fået tilbudt igennem vores online formular.

Vores afdeling i København, udbetaler altid markedets højeste skrotpræmie på skrotbiler og brugte biler. Vi ordner alt papir arbejde for dig når vi køber din bil. Vi er foretager altid miljørigtig skrotning af din skrotbil og genbruger så meget som muligt for at det kan komme miljøet til gavn. Det er meget nemt at sælge din bil til Skrotpræmie!

Sælge din bil hurtigt i København. Vi gør det nemt for at sælge din bil:

  • -Se hvad din bil er værd i København
  • -Sælg din brugte bil
  • -Sælg din defekte bil
    -Sælg din bil til genbrug
  • -Få bilen afhentet
  • -Aflevere din bil på din lokale afdeling i København
  • -Vi ordner alt papirarbejde

Skrotpræmie kan afhente din bil fra alle områder i og omkring København. Uanset hvor du befinder dig i Storkøbenhavn, kan du sælge din bil hos os!

Vi dækker hele Hovedstadsområdet.

 Vi afhenter biler i København og de omkringliggende områder
Afhentning af skrotbil og brugt bilFå et hurtigt tilbud og vælg et afhentnings tidspunkt der passer dig bedst
Aflevering af skrotbil og brugt bil Aflevere din bil hos Skrotpræmie – København 
Ingen aftale nødvendigt når du fået et hurtigt tilbud fra os. Du skal blot bringe bilens registreringsattestAfdeling København
Åbningstider og kort
Mandag – Fredag: 09:00 – 20:00
Lørdag – Søndag: 10:00 – 19:00
(Anden afdeling)

Har du brug for kørevejledning eller et større kort? Få et hurtigt tilbud

Få et tilbud på din bil:

Call Now ButtonRING 42 41 24 25