Brugt bil og skrotbil Køb – Skrotpræmie Ishøj

Vi køber biler i Ishøj og i nærheden af Ishøj med vores landsdækkende bilopkøbs service. Om din bil er anvendelig eller klar til skrot, vil vi betale de bedste priser på den. Indtast blot dit postnummer og bil registrering for at få et tilbud. Vi sikre din altid en super service!
Du kan give din bil til din lokale afdeling i Ishøj eller vi kan arrangere en afhentning på et tidspunkt, der passer til dig. Det er perfekt, hvis din bil ikke fungerer.

Murat fra Ishøj fik afhentet sin Peugeot 5008 og sagde:
“De afhentede min 106´er samme dag og var samtidig meget høflige og hjælpsom. Skrotpræmie gør det nemt for kunden at sælge bil. Jeg er glad for at kunne anbefale dem til mine kammerater”

Står din brugte bil eller skrotbil på sidste vers, er det eneste du skal gøre , er at udfylde vores online tilbuds formular nu.

 Vi afhenter biler i Ishøj og de omkringliggende områder
Afhentning af skrotbil og brugt bilFå et hurtigt tilbud og vælg et afhentnings tidspunkt der passer dig bedst

 

Aflevering af skrotbil og brugt bil Aflevere din bil hos Skrotpræmie – Ishøj
Ingen aftale nødvendigt når du fået et hurtigt tilbud fra os. Du skal blot bringe bilens registreringsattestAfdeling Ishøj
Åbningstider og kort
Mandag – Fredag: 09:00 – 20:00
Lørdag – Søndag: 10:00 – 19:00
(Anden afdeling)

Har du brug for kørevejledning eller et større kort? Få et hurtigt tilbud

Skrotpræmie – Ishøj – Køber skrotbil og brugt bil

Sælg din skrotbil eller brugt bil til Skrotpræmie i Ishøj. Vi dækker Ishøj og alle de omkringliggende områder. Vi er landsdækkende bil opkøber.


Få et tilbud på din bil:

Call Now ButtonRING 42 41 24 25