Sælge din skrot eller brugt bil – Skrotpræmie Holte

Vi køber både udefekte biler og skrotbiler i og omkring Holte. Du kan hurtigt se, hvor meget din bil er værd med Skrotpræmie ved hjælp af vores uforpligtelse tilbuds formular service. Smid dine bil oplysninger ind og se prisen for din bil. Vi kan afhente din gamle bil lige når det passer dig bedst eller du kan aflevere den til vores lokale afdeling. Ingen grund til at bestille en fast tid, når du først har fået dit bil vurdering, medbring dit registreringsattest.

Vores Holte afdeling er et af vores landsdækkende bil opkøber. De er dygtige til at finde den rette pris for netop din bil når du ønsker at sælge den, uanset om hvor den holder i Holte og omegn.

Poul solgt sin Seat Ibiza fra sit hjem i Holte og udtalte nedenstående:
“stort og yderst effektiv service. Meget hurtigt og nemt. Jeg kan bestemt varmt anbefale dem”

Når vi køber din bil ordner vi skrotnings attesten for dig, så der er ingen grund til bekymring. Vores Holte afdeling er også bemyndiget til opkøb af skrotbiler der skal til autoophugning. Så hvis din bil har nået slutningen af sin levetid, vil vi sørge for at den bliver forsvarligt skrottet i et genbrugs plads.

 Vi afhenter biler i Holte og de omkringliggende områder
Afhentning af skrotbil og brugt bilFå et hurtigt tilbud og vælg et afhentnings tidspunkt der passer dig bedst

 

Aflevering af skrotbil og brugt bil Aflevere din bil hos Skrotpræmie – Holte
Ingen aftale nødvendigt når du fået et hurtigt tilbud fra os. Du skal blot bringe bilens registreringsattestAfdeling Holte
Åbningstider og kort
Mandag – Fredag: 09:00 – 20:00
Lørdag – Søndag: 10:00 – 19:00
(Anden afdeling)

Har du brug for kørevejledning eller et større kort? Få et hurtigt tilbud

Få et tilbud på din bil:

Call Now ButtonRING 42 41 24 25