Sælge din skrot eller brugt bil – Skrotpræmie Herlev

Nødt til at sælge din bil i Herlev? Skrotpræmie kan hjælpe. Få et tilbud og mulighed for at få din gamle bil afhentet. Eller at afleverer den selv på vores lokale afdeling i Herlev. Skrotpræmie gør det nemt at sælge sin bil hurtigt og nemt.

Vi køber brugt bil og skrotbil fra hele Herlev og de alle de omkringliggende områder. Hvis du vælger at afleverer din bil til os er du også velkommen til dette, men husk altid registreringsattest til bilen når du kører ud til vores lokale afdeling. Hvis du ønsker din bil afhentet, vil vi kontakte dig for at aftale et tidspunkt der passer dig bedst.

Hvis din bil er gået helt i stykker og er klar til at blive skrottet, vil vi betale dig den bedste pris for den. Vi genbruger med de højeste standarter og du har skal ikke bekymre dig om de juridiske papir, da vi tager hånd om disse. Skal din skrottes til autoophugning, så skal du huske din registreringsattest.

 Vi afhenter biler i Herlev og de omkringliggende områder
Afhentning af skrotbil og brugt bilFå et hurtigt tilbud og vælg et afhentnings tidspunkt der passer dig bedst

 

Aflevering af skrotbil og brugt bil Aflevere din bil hos Skrotpræmie – Herlev
Ingen aftale nødvendigt når du fået et hurtigt tilbud fra os. Du skal blot bringe bilens registreringsattestAfdeling Herlev
Åbningstider og kort
Mandag – Fredag: 09:00 – 20:00
Lørdag – Søndag: 10:00 – 19:00
(Anden afdeling)

Har du brug for kørevejledning eller et større kort? Få et hurtigt tilbud

Få et tilbud på din bil:

Call Now ButtonRING 42 41 24 25