Få en pris For din gamle bil – Skrotpræmie Charlottenlund

Klar til at sælge din bil i Charlottenlund område? Hvis din gamle bil skyldes en opgradering af ny bil eller at du ikke længere ønsker at anvende den, kan Skrotpræmie give dig et tilbud hurtigt så du kan sælge din gamle bil. Vores tilbud gælder i lang tid. Indtast dine bil oplysninger for at finde ud af, hvor meget vi kan tilbyde dig! Alle papirarbejde ordnes af os, så du kan være betrykkende .

Charlottenlund er hjemsted for mange flotte biler, hvis du har været på banen for nylig og ønsker at bytte den gamle bil til en ny sporty model, så er alt hvad du skal gøre er at få et tilbud. Uanset om du har brug for en bil afhentning eller hvis du beslutter at aflevere den selv til vores lokale afdeling. Beslutningen er altid din.

Hvis din bil ikke kan repareres og du vælger at sælge den til Skrotpræmie, vil autoophugning af din skrotbil altid blive ansvarligt udført. Vi dækker hele Charlottenlund og de omkringliggende områder.

Hør hvad vores kunde Mathias havde at sige, da han solgte en bil til Skrotpræmie:
“Første klasses service!”

 Vi afhenter biler i Charlottenlund og de omkringliggende områder
Afhentning af skrotbil og brugt bilFå et hurtigt tilbud og vælg et afhentnings tidspunkt der passer dig bedst

 

Aflevering af skrotbil og brugt bil Aflevere din bil hos Skrotpræmie – Charlottenlund
Ingen aftale nødvendigt når du fået et hurtigt tilbud fra os. Du skal blot bringe bilens registreringsattestAfdeling Charlottenlund

 

Åbningstider og kort
Mandag – Fredag: 09:00 – 20:00
Lørdag – Søndag: 10:00 – 19:00
(Anden afdeling)

Har du brug for kørevejledning eller et større kort? Få et hurtigt tilbud

Få et tilbud på din bil:

Call Now ButtonRING 42 41 24 25